Your browser does not support JavaScriptskip to main content skip to main menu skip to cookiewall

Bedrijfsvriend aan het woord | Kuiper Groep

  1. Rijnstate Vriendenfonds
  2. Nieuws
  3. Bedrijfsvriend aan het woord | Kuiper Gro...
Algemeen | 12 oktober 2023

WELKOM KUIPER GROEP uit ARNHEM als sponsor en nieuwe bedrijfsvriend van het Rijnstate Vriendenfonds!

Kuiper Groep ontwikkelt, bouwt, verbetert en verduurzaamt woningen en gebouwen. Dit doen ze als zelfstandig familiebedrijf. De historie van het familiebedrijf gaat terug tot 1902, toen Gerrit Kuiper in de binnenstad van Arnhem zijn timmerwerkplaats vestigde. Drie generaties Kuiper hebben aan het roer gestaan. Inmiddels is de tweede generatie Winters verantwoordelijk voor het bedrijf.

Persoonlijk familiebedrijf
Bob Winters, directeur en (mede)-eigenaar van Kuiper Groep vertelt: "Hoewel we zijn gegroeid tot een middelgrote onderneming met 70 medewerkers en verschillende specialisaties, voelt Kuiper nog steeds als dat betrokken en persoonlijke familiebedrijf uit het begin van ons bestaan. We staan dichtbij de mensen in onze regio en daarom sprak het werk waar het Rijnstate Vriendenfonds zich dagelijks voor inzet ons aan.

Buitenspeelterras
Onze bijdrage als bedrijfsvriend gaat naar de realisatie van het buitenspeelterras voor de jonge patiënten van het Kindercentrum van Rijnstate. Ik kan me voorstellen dat kinderen in het ziekenhuis al genoeg zorgen hebben. Het is een fijne gedachte dat onze bijdrage meehelpt om deze zieke kinderen straks een veilige speelplek te kunnen bieden. Een plek waar ze even kunnen ontspannen en in de buitenlucht kunnen spelen en bewegen. Dat geeft meer dan een goed gevoel."

Foto: v.l.n.r. Diederick Fischer, commercieel medewerker Kuiper Groep en Bob Winters.

Meer verhalen
Benieuwd naar de verhalen van al onze bedrijfsvrienden? Klik dan hier voor een overzicht en volg onze Rijnstate Vriendenfonds LinkedIn pagina. Wil je graag weten wat een bedrijfsvriendschap inhoudt, stuur dan een e-mail aan vriendenfonds@rijnstate.nl.

 

     Terug naar nieuwsoverzicht
Wil jij ook bijdragen aan betere zorg


Rijnstate hartje
Rijnstate hartje